www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Top20
 

Megtekintve:48659
Finomra vágott hagymát (apró kockára) felforrósított olíva olajon 1 dkg só hozzáadásával dinsztelünk, majd hozzá adjuk a fűszerpaprikát...


 

Megtekintve:37304
Pirítóssal tálaljuk. Célszerű habzsákkal kinyomva tálalni, paprikával, paradicsommal díszítjük...


 

Megtekintve:31210
10 dkg cukrot szórunk annak a lábasnak az aljára, amelyben a tejberizst készítjük, majd felöntjük l,5 l tejjel. Ha forr a tej hozzá...


 

Megtekintve:28090


 

Megtekintve:25790
Egy nagy méretű lapos lábasban 2 dl olíva olajat forrósítunk és ebbe szedjük bele a megtisztított, beirdalt (bevagdalt) kacsa részeit....


 

Megtekintve:22160
Kovászt készítünk. Egy lábasba 3 dkg kristálycukrot teszünk, beleöntjük a 3 dl tejet és kb. 40 C°-ra melegítjük.
Az élesztőt...


 

Megtekintve:22114
Egy nagyméretű lábasban olíva olajat forrósítunk és beleszórjuk a finomra vágott (apró kockára) vöröshagymát, kissé sózzuk aranysárgára...


 

Megtekintve:19636
A csirkemell filét 8 dkg-os szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk enyhén sózzuk, lisztben megforgatjuk és felforrósított olívaolajban sütjük,...


 

Megtekintve:19352
A pogácsa kelt tésztákhoz kovászt kell készíteni.


 

Megtekintve:18309
A 8 dkg-osra vágott lazac szeleteket enyhén sózzuk és citrom levével meglocsoljuk. 5-10 percig állni hagyjuk. Közben serpenyőben olajat...


 

Megtekintve:15454
Az egészben hagyott szarvascombot szalonna csíkokkal megtűzdeljük, enyhén besózzuk. Felforrósított olíva olajban egy nagy serpenyőben...


 

Megtekintve:14997
A karaván és Trappista sajtot és a sonkát kb. 5-6 cm hosszúságra és 2 x2 mm vékonyra szeleteljük. Margaréta sajtot szintén...


 

Megtekintve:14065
A megtisztított, kibelezett, megmosott süllőt besózzuk. (Esztétikai okokból uszonyát és fejét hagyjuk rajta). Lisztet, fűszerpaprikával...


 

Megtekintve:14028
A megtisztított busaszeleteket besózzuk és citromlével meglocsoljuk, 10-15 percig állni hagyjuk.
Panírozás előtt: fehér borssal...


 

Megtekintve:12412
A megtisztított 4-5 mm. szélesre karikázott és megmosott zúzát egy lábasba felforrósított olajba tesszük (0,75 dl) pirítani. 10-12...


 

Megtekintve:12169
A rétestésztát kinyújtás után búzadarával megszórjuk, hogy az almában maradt nedvességet sütés közben magába szívja.


 

Megtekintve:11562
A megtisztított, kicsontozott süllőt 8 dkg-os szeletekre vágjuk és egy tálba besózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk, kb. 20 percig...


 

Megtekintve:11477
A sertéshúst 3 x 3 cm-re felkockázzuk, egy lapos lábasban l dl olajat forrósítunk és beleöntjük a megmosott felkockázott húst. Alaposan...


 

Megtekintve:11318
Fagylaltos kehelybe l-2 szem epret tegyünk a befőttből (a friss eper használatát mellőzzük, vagy felforralt cukros vízben forrázzuk...


 

Megtekintve:11234
Az előkészített egészben hagyott galambokat mellcsontjuknál hosszirányban elvágjuk, hogy tölthető legyen.












Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu