www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Kezdőoldal


Ez az oldal nem egy egyszerű receptgyűjtemény, hanem szakmai szemmel nézve fontos díszítési formákat is tartalmaz.
Ezért nem csak háziasszonyoknak hasznos, de vendéglátós szakemberek is sajátíthatnak el értékes fogásokat.


TOP10 ajánló

 

 Európába legkedveltebb ételei álltak itt össze részint Nagy Antal jóvoltából. Egyes ételek más-más országokban népszerűbbek, de Magyarországon is igen kedveltek.

A Szarvasgomba-saláta német nyelvterületen népszerűbb, míg a Gulyásleves magyar nyelvterületen. Ennek ellenére azt mondhatjuk, hogy európai sikerrecept mindkettő.
Óriási ellentét tapasztalható a magyar szállodai éttermek és a kis háztartások konyháin.

Szeretném a két konyhát közelebb hozni egymáshoz. Ismerjük el, hogy az egészséges táplálkozást ma még a színvonalas éttermek biztosítják.
Említeném a recepteknél eloforduló olíva olaj használatát. Sokan tudják milyen jótékony hatása van, ezért jó volna minél többen használnák.

Főképp ízesítésre alkalmaztam pl. saláták, zöldköret, köles, tökéletes ízharmóniáját megteremtve, de süthetünk is vele.
Ehhez még párosul a borok megfelelő kiválasztása, így egy négy fogásos étkezés után igazán elégedetten állhatunk fel az asztaltól.

A receptek után általános borajánlatot is találnak, megkönnyítve az ételek, italok tökéletes harmóniáját, illetve 4-5-6 fogásos ételkreációkat.
A receptek 10 személyre szólnak.

Európa szerte közkedvelt ételek és Magyarországon is elismert finomságok.Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu