Megtekintve:60810
Finomra vágott hagymát (apró kockára) felforrósított olíva olajon 1 dkg só hozzáadásával dinsztelünk, majd hozzá adjuk a fűszerpaprikát...
|
Megtekintve:50234
Pirítóssal tálaljuk. Célszerű habzsákkal kinyomva tálalni, paprikával, paradicsommal díszítjük...
|
Megtekintve:44625
10 dkg cukrot szórunk annak a lábasnak az aljára, amelyben a tejberizst készítjük, majd felöntjük l,5 l tejjel. Ha forr a tej hozzá...
|
Megtekintve:35124
Az egészben hagyott szarvascombot szalonna csíkokkal megtűzdeljük, enyhén besózzuk. Felforrósított olíva olajban egy nagy serpenyőben...
|
Megtekintve:32457
Egy nagy méretű lapos lábasban 2 dl olíva olajat forrósítunk és ebbe szedjük bele a megtisztított, beirdalt (bevagdalt) kacsa részeit....
|
Megtekintve:30093
Egy nagyméretű lábasban olíva olajat forrósítunk és beleszórjuk a finomra vágott (apró kockára) vöröshagymát, kissé sózzuk aranysárgára...
|
Megtekintve:28407
Kovászt készítünk. Egy lábasba 3 dkg kristálycukrot teszünk, beleöntjük a 3 dl tejet és kb. 40 C°-ra melegítjük.
Az élesztőt... |
Megtekintve:26592
Serpenyőbe beleöntjük az olívaolajat, felforrósítjuk és ebben sütjük ki a kacsamájat kb. 1015 percig fedő alatt úgy sütjük, hogy...
|
Megtekintve:26167
A csirkemell filét 8 dkg-os szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk enyhén sózzuk, lisztben megforgatjuk és felforrósított olívaolajban sütjük,...
|
Megtekintve:24414
A 8 dkg-osra vágott lazac szeleteket enyhén sózzuk és citrom levével meglocsoljuk. 5-10 percig állni hagyjuk. Közben serpenyőben olajat...
|
Megtekintve:24113
A megtisztított, kibelezett, megmosott süllőt besózzuk. (Esztétikai okokból uszonyát és fejét hagyjuk rajta). Lisztet, fűszerpaprikával...
|
Megtekintve:23980
A megtisztított busaszeleteket besózzuk és citromlével meglocsoljuk, 10-15 percig állni hagyjuk.
Panírozás előtt: fehér borssal... |
Megtekintve:23483
A sertéshúst 3 x 3 cm-re felkockázzuk, egy lapos lábasban l dl olajat forrósítunk és beleöntjük a megmosott felkockázott húst. Alaposan...
|
Megtekintve:23301
Az előkészített egészben hagyott galambokat mellcsontjuknál hosszirányban elvágjuk, hogy tölthető legyen.
|
Megtekintve:22650
Milánói ragu:
Olíva olajon finomra vágott hagymát pirítunk. Hozzáadjuk a megmosott felszeletelt gombát és a felkockázott (1x1... |
Megtekintve:22136
A rétestésztát kinyújtás után búzadarával megszórjuk, hogy az almában maradt nedvességet sütés közben magába szívja.
|
Megtekintve:22127
Felforrósított olíva olajhoz, öntsük hozzá a csíkokra vágott csirkemell filét kb. 0,5 cm x 3 cm) és pirítsuk fehéredésig, majd tegyük...
|
Megtekintve:21725
A hentesnél megvásárolt malacot megmossuk és belsejét alaposan besózzuk. Hűtőben egy napig állni hagyjuk. 1 l olajat összekeverünk...
|
Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény | |
©szakacstoni.hu |