www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Top20
 

Megtekintve:46577
Finomra vágott hagymát (apró kockára) felforrósított olíva olajon 1 dkg só hozzáadásával dinsztelünk, majd hozzá adjuk a fűszerpaprikát...


 

Megtekintve:35499
Pirítóssal tálaljuk. Célszerű habzsákkal kinyomva tálalni, paprikával, paradicsommal díszítjük...


 

Megtekintve:30103
10 dkg cukrot szórunk annak a lábasnak az aljára, amelyben a tejberizst készítjük, majd felöntjük l,5 l tejjel. Ha forr a tej hozzá...


 

Megtekintve:26382


 

Megtekintve:24637
Egy nagy méretű lapos lábasban 2 dl olíva olajat forrósítunk és ebbe szedjük bele a megtisztított, beirdalt (bevagdalt) kacsa részeit....


 

Megtekintve:20804
Kovászt készítünk. Egy lábasba 3 dkg kristálycukrot teszünk, beleöntjük a 3 dl tejet és kb. 40 C°-ra melegítjük.
Az élesztőt...


 

Megtekintve:19560
Egy nagyméretű lábasban olíva olajat forrósítunk és beleszórjuk a finomra vágott (apró kockára) vöröshagymát, kissé sózzuk aranysárgára...


 

Megtekintve:18829
A csirkemell filét 8 dkg-os szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk enyhén sózzuk, lisztben megforgatjuk és felforrósított olívaolajban sütjük,...


 

Megtekintve:18183
A pogácsa kelt tésztákhoz kovászt kell készíteni.


 

Megtekintve:17226
A 8 dkg-osra vágott lazac szeleteket enyhén sózzuk és citrom levével meglocsoljuk. 5-10 percig állni hagyjuk. Közben serpenyőben olajat...


 

Megtekintve:13839
A karaván és Trappista sajtot és a sonkát kb. 5-6 cm hosszúságra és 2 x2 mm vékonyra szeleteljük. Margaréta sajtot szintén...


 

Megtekintve:12938
Az egészben hagyott szarvascombot szalonna csíkokkal megtűzdeljük, enyhén besózzuk. Felforrósított olíva olajban egy nagy serpenyőben...


 

Megtekintve:12573
A megtisztított busaszeleteket besózzuk és citromlével meglocsoljuk, 10-15 percig állni hagyjuk.
Panírozás előtt: fehér borssal...


 

Megtekintve:12556
A megtisztított, kibelezett, megmosott süllőt besózzuk. (Esztétikai okokból uszonyát és fejét hagyjuk rajta). Lisztet, fűszerpaprikával...


 

Megtekintve:10768
A rétestésztát kinyújtás után búzadarával megszórjuk, hogy az almában maradt nedvességet sütés közben magába szívja.


 

Megtekintve:10670
A megtisztított 4-5 mm. szélesre karikázott és megmosott zúzát egy lábasba felforrósított olajba tesszük (0,75 dl) pirítani. 10-12...


 

Megtekintve:10434
A hentesnél megvásárolt malacot megmossuk és belsejét alaposan besózzuk. Hűtőben egy napig állni hagyjuk. 1 l olajat összekeverünk...


 

Megtekintve:10208
A friss rákokról leszedjük a pikkelyt (páncélt), ha fagyasztottat vásárolunk kevés meleg vizet öntünk rá és rögtön tisztítjuk....


 

Megtekintve:10059
A sertéshúst 3 x 3 cm-re felkockázzuk, egy lapos lábasban l dl olajat forrósítunk és beleöntjük a megmosott felkockázott húst. Alaposan...


 

Megtekintve:9879
A csirkecombokat megtisztítjuk és az olajban elkevert fűszerkeverékkel bepácoljuk (egy tálban beforgatjuk, az olajos fűszerrel) 1-2 órán...











Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu