www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Desszertek


A deszertek  az étkezések záróakkordjaként szoktuk fogyasztani ami általában édesség gyanánt szolgál.

Sztracsatella Bailey's likőrrel
Share
iwiw

Megtekintve:15161
 
Fagylaltos kehely aljára karamell cukorka darabokat tördelünk (l felet), erre 3 gömb fagyit kanalazunk, tejszínhabbal díszítjük és 3 cl Bailey' likőrrel leöntjük, a tetejére a karamell cukorka másik felét tördeljük.
sztracsatella_baileys_likorrel.jpgl,5 kg sztracsatella fagyi
10 db karamell boci cukorka
3 dl baelies likőr
tejszínhab























Karamellrudat is készíthetünk díszítéshez:
egy kis lábasban kristálycukrot olvasztunk barnulásig, majd megvizezett asztallapra kicsorgatjuk úgy, hogy hurkapálca nagyságú rudakat formázunk, megdermedés után tördeljük és díszítő elemként használjuk.
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu