www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Desszertek


A deszertek  az étkezések záróakkordjaként szoktuk fogyasztani ami általában édesség gyanánt szolgál.

Császármorzsa
Share
iwiw

Megtekintve:12870
 
A tojásokat sárgájától, fehérjétől szétválasztjuk és habbá verjük, majd a lisztet, cukrot, tejszínhabot, sütőport hozzáadjuk és simára keverjük. Majd egy serpenyőben vajat forrósítunk és 3-4 tételben kisütjük. Ha az egyik oldala megsült átfordítjuk és két lapátkanál segítségével szétszaggatjuk.
Almalekvárral tálaljuk, illetve porcukorral megszórjuk.
csaszarmorzsa.jpg30 dkg liszt
10 db tojás
10 dkg cukor
1 flakon tejszínhab
2 dkg sütőpor
1 dkg vaníliacukor
3 dkg vaj
20 dkg almalekvár
8 dkg porcukor






Borajánló

Bor: TOKAJI ASZÚ Forgalmazó: Gróf Deigenfeld Szőlőbirtok Tarcal
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu