www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Főételek


Mit ahogy az a nevévől is következik az étkezés fő étele. Általában a leves után következik.

Rostonsült bélszín gyümölccsel
Share
iwiw

Megtekintve:3811
 
A bélszínt felszeleteljük a klopfolás nélkül sózzuk, mustárral bekenjük, majd felforrósított olíva olajban serpenyőben sütjük, és steak fűszerkeverékkel megszórjuk 10-12 perc sütéssel elkészül.

magyaros_szuzermek.jpg1,6 kg bélszín
1 csomag Steak fűszerkeverék
10 dkg mustár
2 dl olíva olaj
2 dkg só
1,2 kg jonatán alma
l,2 kg körte
1,2 kg ananász
5 dkg cukor
5 g gyömbér
Tálalásig a serpenyőben hagyjuk.

A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A cukrot egy lábasban enyhén karamellizáljuk kb. 1,5 dl vizet öntünk rá, és ha a cukor elolvadt beleöntjük a gyümölcs darabokat, friss gyömbér reszelékkel vagy szárított gyömbér őrleménnyel ízesítjük 1-2 percig (blansírozzuk) fedő alatt pároljuk.
Borajánló

Bor: VILLÁNY KADARKA SILLER
Forgalmazó: Polgár Zoltán - Villány
- SzakácsTóni -




[Előző 25]     
HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu