www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Főételek


Mit ahogy az a nevévől is következik az étkezés fő étele. Általában a leves után következik.

Milánói sertésszelet Farfellával
Share
iwiw

Megtekintve:8743
 
Milánói ragu:
Olíva olajon finomra vágott hagymát pirítunk. Hozzáadjuk a megmosott felszeletelt gombát és a felkockázott (1x1 cm) füstölt sonkát, ezt 3-4 percig sütjük, majd a paradicsompürét is belekeverjük 1 dkg sóval fehér borssal ízesítjük 3-4 percig tovább főzzük.
milanoi_sertesszelet.jpg1,6 sertés karaj
20 dkg csiperke gomba
10 dkg vöröshagyma
20 dkg füstölt sonka
30 dkg paradicsompüré
1 dl olíva olaj
1 dl napraforgó étolaj
1 csomag sertéssült fűszerkeverék
2 g fehér bors
8 dkg só
80 dkg Farfella tészta
Díszíteni:
2 db zöldpaprika
2 db paradicsom
1 fej saláta

Natúr sertésszelet:
A karajt 8 dkg-os szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, enyhén sózzuk. Serpenyőben, felforrósított olajban sütjük és fűszerkeverékkel közben megszórjuk.
Ha azt akarjuk, hogy puha legyen 3-4 perc sütés után egy kis vizet öntünk hozzá és fedő alatt puhára pároljuk.

Köretnek sós vízben főtt, majd leszűrt olíva olajjal meglocsolt, Farfella tésztát adunk.

Borajánló
ETGEKI SAUVIGNON BLANC
SZENT ISTVÁN KORONA
Forgalmazó: Hungarovin Rt.
- SzakácsTóni -




[Előző 25]     
HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu