Farfella gombával
Megtekintve:13480
A tésztát forrásban lévő sós vízbe öntjük és 10 percig főzzük, közben a gombát előkészítjük.
25 dkg gombát megmossuk, felszeleteljük, majd forró sós vízben 5-6 percig főzzük, leszűrjük.
Egy serpenyőben olíva olajat forrósítunk és finomra vágott hagymát dinsztelünk, a gombát hozzá öntjük és elkeverjük, a parajkrémet szintén hozzá adjuk, tovább keverjük.
A tésztát leszűrjük és az egészet egy nagy lábasban összekeverjük a felsorolt fűszerekkel, reszelt parmezán sajttal ízesítjük.
Hozzávalók:
80 dkg Farfella tészta
25 dkg csiperke gomba
5 dkg vöröshagyma
20 dkg parajkrém (spenót)
3 dl kefir
10 dkg erős Pista
5 dkg parmezán sajt
30 dkg trappista sajt
8 dkg só
3 g fehérbors
5 cl. olíva olaj
Tálalásnál kefirt és trappista sajt reszeléket teszünk rá.
Borajánló
PRÉMIUM NESZMÉLYI FŰSZERES 2004 [Hilltop - Neszmély Rt.]
Az ajánlódat elküldtük.