Csirkemájas sertéstekercs
Megtekintve:14818
A sertéskarajt teljes hosszában kinyitjuk,és fél cm-esre klopfoljuk, enyhén sózzuk majd a tölteléket ráhelyezzük és feltekerjük.
Fogvályóval vagy hústűvel összetűzzűk.
Külselyét fokhagymával ízesítjük.
Töltelék:
Csírkemáj, mexikói zöldség amit előre megfőzünk és a felsorolt fűszerekkel ízesítjük.
Reszelt főttojást is teszünk bele ill. 3 db nyerstojást.
Hozzávalók:
1,6 kg sertéskaraly
50 dkg mexikói zöldségkeverék
50 dkg csírkemáj
4+3 db tojás
3 dkg delikát
5 g őröltbors
5 gerezd fokhagyma
4 dkg só
1 cs. petrezsejemzöld
Borajánló
CHARDONNAY (száraz fehér) [Mátraaljai borvidék- Mátra Hill Nagyréde]
Az ajánlódat elküldtük.