www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Főételek


Mit ahogy az a nevévől is következik az étkezés fő étele. Általában a leves után következik.

Magyaros csirkemell pirított burgonyával
Share
iwiw

Megtekintve:17212
 
Natúr sült csirkemell filét készítünk a 'Csirkemell sült karfiollal burgonya pürével'
receptnél ismert módon.
Az ebből kimaradt zsiradékot egy lábasban felforrósítjuk és finomra vágott vöröshagymát dinsztelünk benne, hozzáadjuk a lecsót a felkarikázott kolbász, tálaláskor ezt a ragut tesszük csirkemell szeletekre.
1,6 kg csirkemell filé
1 csomag sült csirke fűszerkeverék
magyaros_csirkemell.jpg1,5 dl olíva olaj
15 dkg vöröshagyma
3 dl lecsó
20 dkg száraz kolbász
2 kg burgonya
4 dkg só

Díszíteni:
salátalevél
friss paprika
friss paradicsom
petrezselyemzöld
dekor fűszerkeverék

Pirított burgonya:
4-5 mm-re felkarikázott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük és felforrósított olajban megpirítjuk, majd tálaljuk.

Borajánló
ROZÉ CABERNET KÉKFRANKOS 2004
Forgalmazó: Mátra Hill Nagyréde
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu