Magyaros csirkemell pirított burgonyával
Megtekintve:17223
Natúr sült csirkemell filét készítünk a 'Csirkemell sült karfiollal burgonya pürével'
receptnél ismert módon.
Az ebből kimaradt zsiradékot egy lábasban felforrósítjuk és finomra vágott vöröshagymát dinsztelünk benne, hozzáadjuk a lecsót a felkarikázott kolbász, tálaláskor ezt a ragut tesszük csirkemell szeletekre.
1,6 kg csirkemell filé
1 csomag sült csirke fűszerkeverék
1,5 dl olíva olaj
15 dkg vöröshagyma
3 dl lecsó
20 dkg száraz kolbász
2 kg burgonya
4 dkg só
Díszíteni:
salátalevél
friss paprika
friss paradicsom
petrezselyemzöld
dekor fűszerkeverék
Pirított burgonya:
4-5 mm-re felkarikázott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük és felforrósított olajban megpirítjuk, majd tálaljuk.
Borajánló
ROZÉ CABERNET KÉKFRANKOS 2004
Forgalmazó: Mátra Hill Nagyréde
Az ajánlódat elküldtük.