Rostonsült bélszín gyümölccsel
Megtekintve:15329
A bélszínt felszeleteljük a klopfolás nélkül sózzuk, mustárral bekenjük, majd felforrósított olíva olajban serpenyőben sütjük, és steak fűszerkeverékkel megszórjuk 10-12 perc sütéssel elkészül.
1,6 kg bélszín
1 csomag Steak fűszerkeverék
10 dkg mustár
2 dl olíva olaj
2 dkg só
1,2 kg jonatán alma
l,2 kg körte
1,2 kg ananász
5 dkg cukor
5 g gyömbér
Tálalásig a serpenyőben hagyjuk.
A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A cukrot egy lábasban enyhén karamellizáljuk kb. 1,5 dl vizet öntünk rá, és ha a cukor elolvadt beleöntjük a gyümölcs darabokat, friss gyömbér reszelékkel vagy szárított gyömbér őrleménnyel ízesítjük 1-2 percig (blansírozzuk) fedő alatt pároljuk.
Borajánló
Bor: VILLÁNY KADARKA SILLER
Forgalmazó: Polgár Zoltán - Villány
Az ajánlódat elküldtük.