Sült csirkeszárny pagodával, ecetes tormával
Megtekintve:16260
A megtisztított, megmosott csirkeszárnyakat nedves pácban megforgatjuk (2 dl olajban a fűszerkeveréket elkeverjük és ráöntjük a csirkeszárnyra), majd egy tepsibe sorba rakjuk és 175 'C-os sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. A maradék olajat sütés közben rácsorgatjuk. A pagodát részeire szedjük, aztán sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, tálaljuk.
2,4 kg csirkeszárny
1,2 kg pagoda
40 dkg reszelt ecetes torma
4 dkg só
1 csomag sült csirke fűszerkeverék
3 dl napraforgó étolaj
Díszíteni:
l fej saláta
10 db vörös káposzta levél
3 db bébi kukorica
3 db paradicsom
3 db paprika
1 csomag metélőhagyma (snidling)
Borajánló
Bor: TOKAJI SZÁRAZ FURMINT
Forgalmazó: Gróf Deigenfeld Pincészet Tarcal
Az ajánlódat elküldtük.