www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Előételek


Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

1[2]
 

Megtekintve:4304
A gombafejeket megmossuk, lecsepegtetjük, sóval megszórjuk és citromlével lelocsoljuk. Így hagyjuk állni kb. 5-6 percig.


 

Megtekintve:4208
Sonkát és sajtokat l mm szélesre szeleteljük, ha ezt otthon nem tudjuk megtenni, érdemes szeletelt terméket vásárolni esztétikai okból....


 

Megtekintve:35159
Pirítóssal tálaljuk. Célszerű habzsákkal kinyomva tálalni, paprikával, paradicsommal díszítjük...


 

Megtekintve:6092
A gyúródeszkára halmozott lisztre tesszük a margarint és a tojássárgát, illetve az ecetet, ha szükséges egy kis meleg vizet.
...


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

1[2]











Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu