www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Előételek


Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.

Tatár beefsteak
Share
iwiw

Megtekintve:36036
 
Pirítóssal tálaljuk. Célszerű habzsákkal kinyomva tálalni, paprikával, paradicsommal díszítjük...

tatar_beefsteak.jpgHozzávalók:
1,6 kg. bélszín
l dkg. só, fekete őrölt bors
1 dkg. fehér bors
3 dkg vörös hagyma:
3 dkg fokhagyma
l dl. ketchup
1 dl. Wurchestershire szósz
l db. csípős paprika








A megtisztított, megmosott hártyamentes bélszínt sózzuk, borsozzuk majd, mustárral vastagon bekenjük. Tálba helyezzük és annyi olajat öntönk hozzá, hogy a húst teljesen ellepje.

Az olajba szemes borsot, babérlevelet teszünk és 3 napig állni hagyjuk. Majd az olajból kivéve húsdarálón ledaráljuk és a felsorolt fűszerekkel, tojássárgájával összekeverjük. Pirítóssal tálaljuk.

Célszerű habzsákkal kinyomva tálalni, paprikával, paradicsommal díszítjük.

Borajánló
ANONYMUS COUVÉE
(Gere Attila Villány)

- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu