www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Előételek


Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.

Rántott gombafejek majonézzel
Share
iwiw

Megtekintve:4713
 
A gombafejeket megmossuk, lecsepegtetjük, sóval megszórjuk és citromlével lelocsoljuk. Így hagyjuk állni kb. 5-6 percig.

rantottgombafejekmajonezzel.jpgEzt követően bepanírozzuk, a "Rántott Camambert" receptnél ismert módon. Majd 170 C°-os olajban 4-5 perc alatt kisütjük.

Majonézt készítünk a "Burgonyasaláta sült csirkecombbal" receptnél ismertetett módon.

Borajánló
TOKAJI SZÁRAZ SZAMORODNI
 

- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu