www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Előételek


Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.

Mozzarella sült paradicsommal
Share
iwiw

Megtekintve:5078
 
Serpenyőben felforrósított olívaolajban a felszeletelt paradicsomot, mindkét oldalát l-l percig sütjük, majd a felszeletelt sajttal ízlésesen tálaljuk.

mozzarella_sult_pari.jpgHozzávalók:
1,6 kg Mozzarella sajt
80 dkg friss paradicsom
1 fej saláta
1 kis üveg olívabogyó
1 dl olíva olaj

Díszíteni:
petrezselyemzöld
sárga friss paprika








Olívabogyóval fogyasztjuk és a serpenyőben maradt olíva olajat rácsurgatjuk.

Borajánló
PÁZMÁNDI JUHFRANK
(GyörgyVilla Selection-Hungarovin)

- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu