www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Előételek


Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.

Roston sült zöldségek
Share
iwiw

Megtekintve:5763
 
A megmosott, megtisztított zöldségeket felszeleteljük és egy nagy serpenyőben, felforrósított olíva olajon pirosra sütjük a zöldségek mindkét oldalát, sütés közben a felsorolt fűszerekkel fűszerezzük.

Tálalásnál a sült olíva olajból csorgatunk rá.

rostonsultzoldsegek.jpg Hozzávalók:
1 kg. kígyó uborka
80 dkg cukkini
60 dkg paradicsom
6 db zöldpaprika
1 dl. olíva olaj
1 dkg só
2 dkg delikát
2 g fehérbors

Díszítéshez:
frissen hagyott zöldségek és salátalevél




Borajánló

KADARKA SILLER
(Polgár Pince)

- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu