www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Saláták
Saláta kaviárral
Share
iwiw

Megtekintve:14544
 
A margarint habosra keverjük, ezt követően hozzá keverjük az apróra vágott petrezselyem zöldet, kaviárt, sóval, fehér borssal, citrom levével ízesítjük.

salata_kaviarral.jpgAlufóliába helyezzük és hengereljük, hűtőben lehűtjük.
A "Pulykasaláta" receptnél ismertetett módon saláta ágyat készítünk.

Tálaláskor az alufóliából kicsomagoljuk és karikákra vágva a salátára helyezzük a halmájat olaj nélkül szintén.
Paradicsommal, paprikával, lilahagymával, citrommal, citrom reszelékkel díszítjük.

Borajánló
SAUVIGNON BLANC
(Hilltop Neszmély Rt.)

- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu