Hozzávalók:
1 fej zöld saláta
1 fej fodros zöld, vörös saláta
1 fej vörös saláta
1-l db. friss zöld, piros, sárga paprika
10 dkg. (Mozzarella sajt) Margaréta sajt
10 dkg Karaván sajt
10 dkg. Trappist
A "Pulykasaláta" receptnél ismertetett módon a salátákból salátaágyat készítünk.
A friss paprikát felcsíkozzuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk és az előkészített sajtot, sonkát zöldségeket ízlésesen a salátaágyra szórjuk, olívaolajjal meglocsoljuk, illetve saláta öntettel.
Saláta öntet:
3 dl. kefir és 3 dl. Majonéz keverékéből
Borajánló
KIRÁLYLEÁNYKA
(Budapest Bortársaság)
Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény | |
©szakacstoni.hu |