Lecsepegtetjük, aztán lisztben elkevert fűszerpaprikában megforgatjuk és így sütjük ki kevés napraforgó olajon. Elég a serpenyő alján 1-2 mm-i olaj.
Ha kisült, tehetjük a saláta ágyra, a felsorolt zöldségekkel, citromreszelékkel, citrom cikkekkel díszítjük.
1 fej kínai kel
1 fej zöld saláta
1 fej vörös saláta
3 db citrom
1-1 db friss zöld, piros, sárga paprika
5 db paradicsom
petrezselyemzöld
20 dkg. uborka
25 dkg. csemege kukorica
15 dkg. főtt vörösbab
0,5 dl. ecet
5 dkg. cukor
só, liszt, fűszerpaprika
0,5 dl. olívaolaj
1 dl. napraforgó olaj
40 dkg. ponty filé
30 dkg. filézett tőkehal
20 dkg. harcsafilé
salátaöntet
Borajánló
BALATONSZŐLŐSI SAUVIGNON BLANC
Forgalmazó: Figula Csadási Pincészet
Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény | |
©szakacstoni.hu |