www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Saláták
Halsaláta
Share
iwiw

Megtekintve:7092
 
Az első receptnél ismert módon salátaágyat készítünk a felsorolt salátából, fűszerekből, olívaolajból. A megtisztított, filézett halat ne patkóra vágjuk, hanem lapokra. Besózzuk és legalább 1 órán át állni hagyjuk.

Lecsepegtetjük, aztán lisztben elkevert fűszerpaprikában megforgatjuk és így sütjük ki kevés napraforgó olajon. Elég a serpenyő alján 1-2 mm-i olaj.
Ha kisült, tehetjük a saláta ágyra, a felsorolt zöldségekkel, citromreszelékkel, citrom cikkekkel díszítjük.

halsalata.jpg1 fej kínai kel
1 fej zöld saláta
1 fej vörös saláta
3 db citrom
1-1 db friss zöld, piros, sárga paprika
5 db paradicsom
petrezselyemzöld
20 dkg. uborka
25 dkg. csemege kukorica
15 dkg. főtt vörösbab
0,5 dl. ecet
5 dkg. cukor
só, liszt, fűszerpaprika
0,5 dl. olívaolaj
1 dl. napraforgó olaj
40 dkg. ponty filé
30 dkg. filézett tőkehal
20 dkg. harcsafilé
salátaöntet

Borajánló

BALATONSZŐLŐSI SAUVIGNON BLANC
Forgalmazó: Figula Csadási Pincészet

- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu