www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Hal ételek

Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

12[3]
 

Megtekintve:9601
A megtisztított, kicsontozott süllőt 8 dkg-os szeletekre vágjuk és egy tálba besózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk, kb. 20 percig...


 

Megtekintve:12431
A megtisztított, kibelezett, megmosott süllőt besózzuk. (Esztétikai okokból uszonyát és fejét hagyjuk rajta). Lisztet, fűszerpaprikával...


 

Megtekintve:8063
Díszítéshez salátalevél.
A tenger gyümölcseit előkészítjük a "tenger gyümölcsei rizzsel" receptnél ismertetett...


 

Megtekintve:7802
Egy lábasban vizet forralunk (kb. 2 litert) sózzuk és 1 dl citromlevet is öntünk bele. Ha forr beleöntjük a fagyaszott "tenger gyümölcseit"...


 

Megtekintve:9529
175 'C-ra forrósított olajban előbb kisütjük a burgonyát, majd ugyan
ebben az olajban a fagyasztott tintahalkarikákat.


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

12[3]











Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu