Tenger gyümölcsei fehér kínai tésztával saláta öntettel
Megtekintve:18864
Díszítéshez salátalevél.
A tenger gyümölcseit előkészítjük a "tenger gyümölcsei rizzsel" receptnél ismertetett módon, majd sós vízben 10 perc főzéssel tésztát főzünk és leszűrjük, l dl olíva olajjal összekeverjük.
1,5 kg Tenger gyümölcsei vegyes koktél
2 dl citromlé
1 cs újhagyma
5 dkg póréhagyma
3 db citrom
3 dl kefir
1 csomag kefirhez való saláta öntet fűszerkeverék
2 dl olíva olaj
3 dkg erős Pista
4 dkg só
1 ü. ananász befőtt leve
1 csomag kínai édes-savanyú fűszerkeverék
80 dkg kínai fehér tészta (spagetti szerű)
Tálalás:
A főtt tésztát tányérra halmozzuk és a tetejére öntjük a tenger gyümölcseit, megöntözzük kefires saláta öntettel, új hagymát vagdalunk rá, citromkarikával díszítjük.
Borajánló
Bor: CUVÉE CARISSIMAE 2004
Az ajánlódat elküldtük.