www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Hal ételek
Tintahal sütve
Share
iwiw

Megtekintve:20149
 
175 'C-ra forrósított olajban előbb kisütjük a burgonyát, majd ugyan
ebben az olajban a fagyasztott tintahalkarikákat.


tintahal_sutve.jpg2 kg fagyasztott előre panírozott tintahal
1,5 kg sütni való hasábburgonya
1 l napraforgó olaj
1 dl citromlé


Díszíteni:
3 db paradicsom
10 db esetes uborka
2 db zöldpaprika
2 db citrom



Elkészítési ideje: 15 perc.

Tálaláskor citromlével meglocsoljuk a halkarikákat.

Megjegyzés:
Magyarországon nem igazán vásárolhatunk friss tintahalat, ezért ez a legkedvezőbb recept, ha tintahalat akarunk fogyasztani.
Borajánló

Bor: OLASZ RIZLING 2004
Forgalmazó: Tiffán Ede és Zsolt Pincészete Villány
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu