Ananászos csirkemell
Megtekintve:26119
A csirkemell filét 8 dkg-os szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk enyhén sózzuk, lisztben megforgatjuk és felforrósított olívaolajban sütjük, közben megszórjuk fűszerkeverékkel.
Tálalásig benne hagyjuk az olajban.
Kurkumával, sárgarépakockával, sóval ízesített párolt rizst adunk hozzá. Felkarikázott ananászt teszünk a tetejére és sajttal lereszeljük.
|
Hozzávalók:
1,6 kg csirkemell filé
60 dkg ananász karika
25 dkg trappista sajt
1 csomag sültcsirke fűszerkeverék
1,5 dl olíva olaj
8 dkg liszt
80 dkg rizs
3 dkg kurkuma
15 dkg sárgarépa kocka
1 fej saláta díszíteni
4 dkg só |
Borajánló
SZEKSZÁRDI CHARDONNAY [Liszt Pincészet]
Az ajánlódat elküldtük.